Trubbel Lyrics by Håkan Hellström


Trubbel Lyrics Håkan Hellström
Nu lyser ängarna av sommarns alla blommor.
Nu surrar bin, och fåglar sjunger överallt.
Nu stryker vinden genom trädens höga kronor
Men I min trädgård är det visset, mörkt och kallt.
Här är det risigt och förvuxet, fult och snårigt
Och lika hopplöst trist och grått som I mitt bröst.
Därute doftar det av sommarns alla dofter.
Där är det sommar, men här inne är det höst.
Jag levde lycklig här med dig och mina katter
Ett liv I synd och utan omsorg att bli frälst.
Försonad med min karaktär, för jag har aldrig
Kunnat säga nej till någonting som helst.
Och aldrig nekat mig det ena eller andra,
Och levat livet, tills jag krossades en dag.
Det börja med att do bedrog mig med en annan,
En som do sa var mycket finare än jag.
Vårt gräl tog veckor, ropen blandades med gråten
Och jag blev grundligt jämförd med din fina vän
Tills do bekände att han givit dig på båten
Då blev det dödstyst här I trädgården igen!
Ifrån den stunden blev den mannen dubbelt hatad
Han hade lekt med dig, med oss ett litet slag
Och jag, jag kände det som även jag var ratad
Jag ville slåss, och gick mot mitt livs nederlag
Jag hade hammaren beredd under kavajen
När han kom ut I sidenscarf och sa: God dag!
Kom in och slå dig ner en stund så får vi prata!
Jag bara stammade, nu minns jag inte vad...
Och jag blev bjuden på cognac och på cigarrer
Och kunde inte få mig till att säga nej!
Och när vi skiljdes var vi bästisar och bundis
Och jag tog saker som do glömt med hem till dig!
Jag går omkring I mitt pompeji, bland ruiner
Och jag trampar runt I resterna utav vårt liv
Men do skall aldrig ge mig pikar om sekiner
Och aldrig skall do bli en annans tidsfördriv!
Nej, åt det gamla skall vi binda vackra kransar
Och ta vårt liv och mina katter som de är.
Och trots all kärleksbrist och trasighet och fransar;
Dig skall jag älska livet ut, dig har jag kär!

Artists:

Ann Kendrick Anna Kendrick Anne-Marie Anth Aqua Arcade Fire Ariana Grande Arjit Singh Arjun Avicii Awolnation Ayah Marar Badshah Bandit Bebe Rexha Beyonce Big Sean Big Shaq Billy Currington Blake Shelton Bob Marley Brett Young EP Brian Justin Crum Britney Spears Bruno Mars Bryson Tiller Calvin Harris Camila Cabello Capital Cities Carly Rae Jepsen Cash Cash Chainsmokers Charlie Puth Cher Lloyd Childish Gambino chris brown Chris Young Christina Aguilera Christina Perri Coldplay Conor Mayard Cory Gunz Daddy Yankee Dakota David Guetta David Nail Dawn Jay Daya Demi Lovato Desiigner Dillon Disciples Dizzee Rascal DJ Khaled DNCE Dolly Parton Drake Ed Sheeran Ellie Goulding EMINEM Enrique Iglesias Ester Dean Example eXplodelyrics Femi Kuti Fifth Harmony Florence Welch Florida Florida Georgia Line Foster The People Foxes Frank Ocean French Montana Future G-EAZY Gary Jules Grease Gucci Mane Gwen Stefani Hailee Steinfeld Haim Halsey Humble the Poet Hurts ICONA POP Idina Menzel Ilsey Imagine Dragons Inara George Iyanya Jack Knight Jaden Smith Jason Aldean Jason Derulo Jason Mraz Jax Jones Jay-Z Jennifer Lopez Jeremih John Legend John Newman Johnny Cash Jon Bellion Jonas Blue JP Cooper Juicy J Julia Michaels Justin Bieber Justin Timberlake Kainka Kapoor Kanye West Katy Perry KEHLANI Kelis Kendrick Lamar Keri Hilson Khalid Kia KID INK Kirstie Maldonado Krewella kygo Kyla Lady Gaga Leona Lewis lil Baby Lil Wayne Lily Allen Linkin Park Luis Fonsi Lukas Graham Lunchmoney Lewis LUPE FIASCO Majid Manj Musik Mariah Carey Mario Jose Maroon 5 Marshmello Martin Jensen Mary Lambert Matoma Meghan Trainor Melissa Michael Jackson Migos Mike Ballz Mike posner Mike Will Made It Miley Cyrus Nate Dogg Nate Ruess Ne-Yo Nelly Furtado Niall Horan Nicki Minaj Niykee heaton noah ONE DIRECTION Owl City Parmalee Passenger Pharrell Williams Phoebe Ryan Phresher Pink pitbull Portugal. The Man Post Malone Prabh Gill Priyanka Chopra PSY Quavo R3hab Rae Sremmund Raftaar Raxstar Ray Lavender Rich Homie Quan Rick Ross Rihanna Roach Killa Robin Schulz Rolex Sage The Gemini Sam Hunt Sammy Adams Sara Bareilles Sean Kingston Sean Paul SELENA GOMEZ Shaggy Shakira Shawn Mendes Shrillex & Diplo Shy Carter Sia Sir Mixalot Skrillex Skyler Grey Snoop Dogg Stephen Marley Superfruit Swae Lee Swizz Beatz SZA T-Pain TAIO CRUZ Taylor Swift The Clash Thomas Rhett Tim McGraw Timberland Tinashe Tinie Tempah Trey Songz TWENTY ONE PILOTS Ty Dolla $ign Tyga Usher Weekend Will.I.Am Wiz Khalifa WizKid XXXTENTACION Ylvis Young Jeezy Young Thug Zack Knight Zara Larsson Zarra larsson Zayn Zedd
Show more